Относно

За мен

Здравей! Аз съм Любо Радев, а това е моя блог за нещата от живота.

За коментарите

Приемам градивната критика, но не толерирам безпричинни нападки. Приемат се всякакви смислени и разумни предложения, коментари, идеи и различни гледни точки, както и още информация по темите, които споделям.

Агресивни, арогантни, обидни и подобни коментари ще бъдат изтривани. Ако авторите на подобни коментари са настоятелни, ще бъдат блокирани.

Моля придържайте се към темата, която коментирате.

Предпочитам хората, които коментират да оставят истинските си имена, никове, граватари или каквото им е удобно. Различни личности с един електронен адрес ще приемам като спам, същото важи за IP-адресите.

Писането на кирилица е задължително. Шльокавицата не се толерира и подобни коментари ще се изтриват.

За съдържанието

Съдържанието на този блог се разпространява съгласно условията на Криейтив Комънс Признание-Споделяне на споделеното. Това означава, че трябва да посочите авторството на творбата по начина, определен от самия автор или носителя на правата върху произведението (но не и по начин, оставящ впечатлението, че същият/същите подкрепят вас или използването по някакъв начин на творбата от вас).

Произведението не може да бъде използвано за комерсиални цели.

В случай, че промените, видоизмените или използвайки като основа произведението, го надградите, то полученото производно произведение може да се разпространява само съгласно условията на същия или на подобен на този договор.

Криейтив Комънс договор

© 2010 Любомир Радев

Вашият коментар