Контакт

Можете да се свържите с мен като оставите коментар към някоя публикация или ми пишете директно на radevlyubomir@gmail.com.

Също така, можете да ме следвате в Twitter — @lyubomirradev

3 коментара за “Контакт”

 1. Nikolay Georgiev 11.01.2013 в 15:40 #

  От много години насам, след като някой е решил да се построи АЕЦ Белене се водят ненужни дебати за това дали да се построи или не. Вижда се, че е борба на лобита: едните са руски, вторите са американски, третите са френски и т.н. Кучетата си лаят, а кервана си върви. В цял свят вече се отрича ядрената енергетика. Япония затвори всичките си ядрени централи, Германия също е приела програма за премахване на ядрената енергетика, САЩ също. Специалистите са преценили, че ядрената енергетика е опасна и не трябва да се развива. И докато в развитите страни от ЕС премахват ядрените си централи, ние решаваме да строим такива. Пак на опаки от нормалните страни. До тук са дадени 1.5 милиарда долара за проучвания, консултации и др. дейности, които се водят само на книга, но не са осъществени, защото парите са влезли в партийните каси. Никой не публикува договори отнасящи се за някакви дейности, защото такива или няма или договорите са унищожени или са твърде корупционни и има много обещания извън тях за определени личност. От тези договори са останали само задължението на държавата ни към някои си чуждестранни фирми. Никой не задава въпроса- кой стои зад тези фирми. И така изтичат парите на държавата. Защо не се проведе референдум преди, а ще се провежда сега. Много просто. Трябва да се замажат следите и да се изринат лайната изсрани по тази тема от тези които са управлявали страната ни последните 25 години. Ако народа реши да няма АЕЦ-Белене с референдум ще се заличат тези 1.5 милиарда долара дадени до сега и когато руската фирма спечели делото управляващите ще кажат, че народа е решил да даде 1 милиард неустойка. Но ако се реши да се прави АЕЦ тогава ще стане интересно и опасно, но управляващите ще кажат пак, че народа е решил. Познат сценарии- народа да си направи сам харакири, а управляващите и олигархията в България ще си приберат дивидентите. Нищо ново под слънцето. Това за демокрацията и т.н. са глупости. НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ. Щом народа гладува, щом децата ни бягат в чужбина, щом банките ограбват залъка ни. Няма политик в България, който да каже какво е това демокрация и има ли тя почва у нас, но това е друга тема за друго време. Тук има само партийни интереси свързани с тези от ония сенчещи структури.

  • Lyubomir Radev 18.01.2013 в 10:16 #

   Като повдигна въпросът за Белене- най-добре е да прелистим вестниците от преди 23-24години.Ще се видят шокиращи неща, но никой не повдига тази завеса. Това е може би нарочно.

  • Lyubomir Radev 18.01.2013 в 10:42 #

   Като си подхванал темата за Белене1 ще е много интересно да прелистим страниците на вестниците от преди 23-24год. Ще е шокиращо интересно по тази тема, но никой не го прави.Може би е нарочно?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: