ВОДЕЩА РОЛЯ

25 апр.

 

   Като рече партийния секретар Деликаров да издига  нагоре,  към професионалните и партийни висини, дъщерята на Дулдулмата Ганьо нямаше кой да го спре. И ножа в него и хляба в него. Кой ще се опълчи на Партията? Ама и красиво бе момичето на Дулдулмата! Параскева бе по кръщелно свидетелство, ама всички галено и викаха Пепа. Та на Пепа, Господ и бе дал всичко в изобилие-красота неземна. Е с ума нещо там, ама всичките мъжки погледи след нея, като премине покрай тях. Тя още от малка бе научена от майка си, че в този живот можеш да прогресираш само ако използваш тялото и ума си. За тялото дума да няма, ама с ума…А бе и сума си е добре момичето, щом успя да омагьоса тоя гьон сурат Деликаров. Той завалията стар ерген, поради физически и умствени недъзи, ама верен син на Партията. С тази вярност се бе издигнал до председател на градски комитет на Партията. Демек той е феодала на града. Той коли, той беси. Ама откакто видя на Дулдулмата Ганьо момичето , сън не го хвана. Най-накрая тя го забеляза и сега  вече  се срещат в тайна квартира на Партията по искане на Деликаров, за да не го обвинят в битово и морално разложение другарите от областното бюро на Партията.

   Пепа бе завършила криво ляво Текстилното училище и работеше , като тъкачка в местната фабрика. След като Деликаров взе да я подкрепя , под нейно разпореждане бяха придадени шест момичета стажантки и тя стана многомашинничка. Взе да вади по 6-7 месечни норми на месец. Естествено и заплатата и пропорционално се увеличи. Обеща да изпълни петилетния план за година и половина. Взе да се облича весело, екстравагантно и по този начин още повече разбърка  онова, което бе останало в главата на  Деликаров. Наградиха я с всички видове заводски и градски награди. Стана и „Ударник” и ето ти тебе пречка- Пепа не  бе партиен член. Веднага партийният комитет на завода се зае с поставената му задача  тя да стане партиен член. Лично партийният секретар  на завода я покани в кабинета си и я помоли да научи кога е създадена Партията и от кого, какъв е цветът на знамето и ,кои са членовете на Политбюро. Същевременно и каза и отговорите , като сближаваше непрекъснато разстоянието между двамата, докато накрая , подлуден от близостта и , а естествено и с нейно желание извършиха страхотен грях- правиха секс в партийния кабинет. Ами сега? Отърсили се от обзелата ги полуда и двамата решиха да мълчат за това което се случи, че научи ли за него Деликаров, ще ги затрие от Земята. Така Пепа допускала тук таме такива грехове, държеше управата на града в ръцете си.  Дойде време за избора и в БКП. Заводското бюро и представители на Градския комитет на Партията задават притеснени въпросите си, защото знаят умствените способности на Пепа, ама и тя позна цвета на знамето на Партията и около една трета от членовете на Политбюро. Всички се зарадваха и взеха да и честитят приема и в Партията. Така де, да си член на БКП е висша форма на доверие и път „Нагоре”. Пепа и тя развълнувана, че вече е член на голямото семейство на Партията, но реши плахо да попита по един въпрос, които  я глождеше от определено време.

     -Аз съм млада и хубава жена. Ако се залюбя с някои безпартиен ,мога ли да правя секс с него?

 Мъжете в бюрото настръхнаха. Как тя член на Партията, ще прави секс с когото и да е? Но жените се намесиха знаейки, че това за жената е от първа необходимост и решиха всички да се съберат на закрито заседание  на бюрото за да решат въпросът принципно. Проблемът е там, че по Конституция водещата роля е на Партията.Как да стане така, че хем Партията да не е накърнена, хем човешките потребности да не бъдат пренебрегнати. След няколко часови дебати, членовете на Заводския комитет в едно с другарите гости от Градският комитет  стигнаха до единодушно решение. Ако другарка изпадне в такова положение, че се налага да прави секс с безпартиен, за да се запази водещата роля на Партията  „ тя трябва да го хрване и да го насочи където трябва”. Въпросът бе решен и почерпката  на тези осакатени човешки същества с партийни билети започна.

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: